Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tijelo kao dokaz

Angelina Jolie prvi put nakon poroda pokazala seksepilno tijelo

Angelina Jolie
Columbia Pictures
06.11.2009.
u 15:52

Angelina Jolie ponovno je pokazala svoju savršenu figuru u novome akcijskom spektaklu "Salt". Samo šest mjeseci nakon što je carskim rezom rodila blizance Knoxa i Vivienne "supermama" je svojom besprijekornom linijom očarala cijelu filmsku ekipu na setu.

Angelina Jolie ponovno je pokazala svoju savršenu figuru u novome akcijskom spektaklu "Salt". Samo šest mjeseci nakon što je carskim rezom rodila blizance Knoxa i Vivienne, "supermama" je svojom besprijekornom linijom očarala cijelu filmsku ekipu na setu.

Brojni skeptici prigovorili su joj da je riječ o dvojnici, pošto se u najavi filma ne vidi njezino lice. No, Angelina im je poručila da džoging i dojenje četvero djece čini čuda.

Premijera filma zakazana je za kolovoz sljedeće godine, a Angelina u filmu glumi agenticu CIA-e kojoj je namješteno da za Ruse želi ubiti američkog predsjednika.

Redatelj Phillip Noyce, koji je već neko vrijeme izvan prave forme, obećao je sjajnu filmsku akciju, koju bi dodatno trebale začiniti atraktivne ljubavne scene s prekrasnom Angelinom Jolie.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije