Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANGELINA I DALJE ŽIVI

Angelina i Brad vole se i dalje, glasine o prekidu "potpuno su lažne"

premiejra Basterdsa
Pixsell
25.01.2010.
u 14:27

- Sve je u redu. Glasine o prekidu potpuno su lažne – izjavio je neimenovani izvor za časopis People objasnivši da se Angie i Brad u posljednje vrijeme nisu puno pojavljivali zajedno u javnosti zbog brojnih obaveza.

Ovoga puta činilo se da je zaista gotovo, no bila je to, kako pišu američki mediji, još jedna lažna uzbuna. Naime, nekoliko neimenovanih izvora opovrgnulo je jučerašnje napise da su Angelina Jolie i Brad Pitt potpisali ugovor o raspodjeli imovine i skrbništvu nad djecom te time okončali svoju petogodišnju vezu. Najljepši hollywoodski par, kako tvrdi njima blizak izvor, još se uvijek voli te nema govora o prekidu.

- Sve je u redu. Glasine o prekidu potpuno su lažne – izjavio je neimenovani izvor za časopis People objasnivši da se Angie i Brad u posljednje vrijeme nisu puno pojavljivali zajedno u javnosti zbog brojnih obaveza. No, zato su 2. siječnja viđeni na romantičnoj večeri u jednom restoranu u Francuskoj te su, prema tvrdnjama svjedoka, uživali u intimi.

- Bilo je jasno da žele biti sami i da ih nitko ne gnjavi. Bilo je divno vidjeti dvoje toliko zaljubljenih ljudi - otkrio je jedan očevidac.

Nakon nekoliko dana odmora par se vratio u Los Angeles gdje su nastavili sa svakodnevnim užurbanim ritmom. Jolie se priprema za snimanje filma “The Tourist”, a Pitt sprema film “Lost City of Z”. Prije deset dana Brad je njihova najstarijeg sina Maddoxa odveo na utakmicu u New Orleansu, dok je Angelina u to vrijeme s kćerima Zaharom i Shiloh kupovala namirnice u trgovini u Los Angelesu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije