Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima dosjee o svima

Angažirao je privatnog istražitelja da špijunira njegovu obitelj: 'Toliko toga kriju'

shutterstock
19.07.2023.
u 10:30

Muškarac je na društvenim mrežama podijelio kako je unajmio privatnog istražitelja da otkrije istinu o njegovoj sada bivšoj djevojci, ali sada je opsjednut saznavanjem 'intimnih tajni' o drugima.

Samoproglašeni 'čuvar intimnih tajni' otkrio je kako je unajmio privatnog istražitelja da špijunira njegove prijatelje i obitelj za vlastitu zabavu. Objasnio je kako se 'navukao' na otkrivanje tajni nakon što je platio privatnom istražitelju da sazna istinu o njegovoj sad već bivšoj djevojci, prenosi Mirror.

Obraćajući se Redditu, rekao je: 'Prije dosta vremena imao sam djevojku koja mi se isprva jako sviđala. Međutim, što smo dulje bili zajedno, to sam više primjećivao da postoje sitni detalji o njoj koji se ne poklapaju. Rekla je da je odrasla u sjevernoj Kanadi, ali onda bi govorila kako je uvijek išla na MLB utakmice sa svojim tatom kad je bila jako mala'.

VEZANI ČLANCI: 

'Bile su to takve sitnice. Kad god bih joj se pokušao suočiti s tim nedosljednostima, jako bi se naljutila na mene i jako bismo se posvađali', dodao je. Kako bi odvojio 'činjenice od fikcije', odlučio je unajmiti privatnog istražitelja, ali bio je shrvan kada je saznao da je gotovo sve što mu je rekla bila laž.

'Ispostavilo se da mi je lagala o mnogo važnih stvari (imala je kriminalnu prošlost) pa sam prekinuo s njom', prisjeća se. Ali, to je potaknulo njegov interes da sazna tajne o drugima u svom životu - pa je angažirao istražitelja da prouči njegove bliske prijatelje i obitelj.

Rekao je: 'Imam cijele dosjee o svim članovima svoje uže obitelji i prijateljima. Znam da ne poštujem privatnost ljudi, ali ne mogu prestati. Ovako sam saznao tako intimne informacije o ljudima. Saznao sam da moj prijatelj Jerry vara svoju ženu dok njegova žena vara njega i nijedan od njih nema pojma'.

VEZANI ČLANCI: 

'Također sam saznao da je jedna od mojih rođakinja gotovo sigurno lezbijka. Ne namjeravam koristiti takve informacije da bih naštetio tim ljudima, ali osjećam neko čudno zadovoljstvo biti čuvar intimnih tajni. Koristio sam istog privatnog istražitelja za sve ljude koje sam odlučio pratiti', kaže, 'Vjerojatno misli da sam čudan što sam ga angažirao da istražuje toliko ljudi bez ikakvog razloga, ali nije me briga. Dao sam mu tisuće dolara u proteklih godinu i pol dana za njegov rad'.

Komentirajući ovo neobično priznanje, jedan korisnik je rekao: 'Učinio bih ovo da imam novaca. Čak se i ne opravdavam. Radoznao sam. Ne govorim ljudima ono što znam, ali imam probleme i obožavam sve znati' Drugi korisnik je dodao: 'Da je netko unajmio privatnog detektiva da istraži moj život, bio bi jako razočaran', a treći je rekao: 'Mislim, ako želite jednostavno baciti novac, ja pokušavam pronaći svoje biološke roditelje... Samo kažem'.

Žene ju plaćaju da ih nauči manipulirati muškarcima: 'Jedno pravilo je ključno'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije