Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Make up

Ako imate plave oči koristite sjenila bakrenih nijansi

Žena
Foto: Thinkstock
29.05.2014.
u 21:00

Želite li se našminkati za upečatljivo dnevno izdanje možete koristiti tuš za oči u bakrenoj boji ili sjenilo iste nijanse, u kombinaciji s maskarom

Kako najbolje našminkati svijetloplave oči? Koje boje sjenila preporučujete?

(Barbara, Rijeka)

Svijetloplave oči nisu toliko česte pa pri odabiru make-upa trebate birati boje kojima ćete nijansu svojih očiju moći najbolje istaknuti. Osnovno pravilo pri takvom šminkanju glasi da se boje najbolje ističu pomoću kontrastnih nijansi make-upa.

Tako će vaše oči najbolje istaknuti brončane nijanse, nijanse tamnog zlata, ali i smeđi tonovi te tonovi u boji kože. Želite li se našminkati za upečatljivo dnevno izdanje možete koristiti tuš za oči u bakrenoj boji ili sjenilo iste nijanse, u kombinaciji s maskarom, dok se za večernji izlazak možete poigrati s više nijansi smeđeg, bakrenog ili zlatnog sjenila.

Taj make-up bit će vam odličan za ljetne večeri, kada poželite ostaviti dojam prozračnosti. Iako se, u pravilu, plave oči najmanje slažu s plavim sjenilom, ako su vaše oči svijetle, možete za promjenu koristiti i tamnije nijanse plavog sjenila, kojim ćete također uspješno istaknuti boju. Pritom pazite da ne pretjerate s količinom.

>>Nanesite podlogu za make-up kao profesionalac u 3 koraka

>>Zlatno pravilo nanošenja rumenila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije