Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Male tajne
Povratak na članak

9 savjeta kako pripremiti ribu na gradele bez 'po muke'

Ako ste među onima kojima se riba raspadne i polako gubite živce s eksperimentiranjem kako je pripremiti, a da vam narastu zazubice, imamo savjete za vas

Komentari 12

PO
posluzitelj
08:27 31.10.2014.

Papirnatim ubrusom osusite ribu prije pecenja i ne premazujte je nikakvim uljem. Tako vam se nece zaljepiti za resetke i ulje nece s ribe kapkati na zar i dimit ribu neugodnim mirisom izgorenog ulja. Nakon sto je pecena premazite ribu mjesavinom maslinovog ulja, cesnjaka, persina....

VL
Avatar crikva
crikva
08:20 31.10.2014.

Dajte pitajte nekoga tko stvarno zna ispeci ribu da Vam kaze, pa onda napisite clanak. Pozz.

VL
CH
chesnjofka
08:31 31.10.2014.

baš me zanima kak ovaj novinar peče i da li je ikad pekao ribu na gradelama

VL
LA
like_a_boss
10:14 31.10.2014.

Kako je lako danas biti "novinar". Kada ne poznaš materiju o kojoj pišeš, prepišeš hrpu gluposti sa nekog portala, i ti si "novinar". Kakvo maslinovo ulje, samo će se zapaliti u dodiru sa vrelim žarom, i cijelim tijekom gradelanja ćete gasiti tu vatru...

VL
KJ
kjamar
10:04 31.10.2014.

Nemoj te ljudima davat krivu percepciju ako ne znate ! Ako je veca riba malo joj porezat starnice nozem posoliti izmedju tih nareza ,posoliti unutar vec očiscenog trbuha te unutar glave . Riba se nikad prije pecenja ne maze maslinovimovim uljem ali se dobro dobro osusi krpom .Drugo gradele moraju bit jako vruce a ribu mozete onako blago par puta prvuci preko gradela dok se malo ne zagrije jer u biti koza se zaljepi i zbog velike razlike u temperaturi same ribe i gradela .A ribu ce te najlakse prepoznat kad je gotova ako je riblje oko zabjelio na suprotnoj strani od strane pecenja

VL
PI
pidocha
10:31 31.10.2014.

u životu san ispeka tone i tone ribe,,,ha,računam,aj ,možda neki pametni savjet ,,kad ono,heheheheeee,,,a moja šinjorina dođi u dalmaciju da te naučim "riba gradele" "vino bevanda" a vjerojatno i plivati,,, :-)

VL
KJ
kjamar
10:26 31.10.2014.

A tek kad je riba gotova prelije semjesavino maslinovog ulja ,soli i papra . I to je to !! Uz to napravit krumpir na salatu . Skuvat krumpir ,narezat na ploske ,iskrizat kapulu ,aceto balasmico ,maslinovo ulje sol ,papar i dobar tek.

VL
SW
swic
08:26 31.10.2014.

Njam njam !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.