Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mijenjajte navike
Povratak na članak

4 načina kako uništavamo hranjive tvari iz povrća

Termička obrada uništava većinu hranjivih tvari. Ako kuhate povrće, radije ga pripremajte kao varivo ili samo blanširajte

Komentari 1

KO
kojesta
19:57 24.01.2015.

mikrovalne zrake un istavaju prirodne antioksidanse, a s time i nase celije u borbi s radikalima, zato nisu zdrave, ne samo zbog plastike.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.