Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idealan početak dana

3 vrste doručka za zdravo gubljenje kilograma

zobena kaša
Foto: Thinkstock
15.01.2016.
u 08:15

Ako želite izgubiti kilograme, ovo su tri vrste doručka s kojim biste trebali započeti svaki svoj dan

Doručak je najvažniji obrok u danu. Mnogi pak misle kako će preskakanjem doručka izbjeći dodatan unos kalorija, no ako to rade, potpuno su u krivu. Zdravim doručkom potičete već ujutro vaš metabolizam i osiguravate da vaše tijelo na zdrav način krene u novi dan. 

Ako želite izgubiti kilograme, ovo su tri vrste doručka s kojima biste trebali započeti svoj dan. 

1. Zobene pahuljice
Nezaslađene zobene pahuljice idealan su obrok za početak dana. Držat će vas sitima do ručka, a pune su vlakana i proteina. Dvije žlice zobenih pahuljica prelijte s decilitrom vrele vode, ostavite da odstoje koju minutu, dodajte jednu cijelu bananu i jedan jogurt i savršeno zdrav doručak je spreman. 

2. Smoothie
Smoothie je odličan način za zdrav početak dana. U jednom napitku vašem tijelu možete osigurati vitamine i hranjive tvari na brz i jednostavan način. U blender stavite jednu bananu, šaku špinata, dva decilitra bademovog mlijeka, žlicu lanenih sjemenki, izmiksajte i popijte jedan od najzdravijih napitaka za početak dana. 

3. Jaja
Bogat su izvor proteina i jedan od najboljih načina da se započne dan. Iako mnogi tvrde da su masna, jaja sadrže dobre masnoće koje su potrebne vašem organizmu za funkcioniranje. Napravite omlet od jaja, avokada, paprike i rajčice i uživajte u njemu bez imalo straha od debljanja. 

>> Doručak više nije najvažniji: Pijte pet šalica kave dnevno

Komentara 9

DI
dinamojavolim1
10:56 15.01.2016.

kaj niste neki dan napisali da dorucak nije bitan nego je bitno popit 5 kavi dnevno???😂

Avatar poglavito
poglavito
09:50 15.01.2016.

Gubljenje kilograma , jel ima i toga? Piješ jutarnji smutnjak , razmišljaš , gdje sam ono izgubio kilograma i dok tako umaraš glavu na uranak zore , dođe podne i kilograha je spremno za smutigrah .

MA
maxxxx
09:22 15.01.2016.

da li ima neki poseban razlog zašto bi smoothie bio bolji od toga da se iste namirnice pojedu nemiksane?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije