Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

100 mališana će zahvaljujući City Centeru one uživati u morskim radostima

IJaBihNaMore
06.06.2023.
u 10:53

City Center one East i West ovog su vikenda u sklopu humanitarne akcije #IJaBihNaMore, uz podršku svojih posjetitelja, osigurali 10.000 eura za potporu projekta More ljubavi.

Riječ je o hvalevrijednom projektu udruge Naš san njihov osmijeh, koja od 2019. godine djeci iz obitelji slabijeg imovinskog statusa pruža priliku otputovati na more.

Naime, City Center one je u periodu od 1. do 4. lipnja, za svaki račun u iznosu od 30€ ili više, u ime svojih posjetitelja donirao 3€ te tako osigurao financijska sredstva za podršku projekta More ljubavi. A svi oni koji su dali svoj doprinos humanitarnoj akciji #IJaBihNaMore, kao znak pažnje dobili su neodoljive poklone koji će ih podsjećati na učinjeno dobro djelo. Posebna razglednica čiji dizajn potpisuje talentirana hrvatska ilustratorica Mateja Sučević, krema za sunčanje, slamnati šeširić, lepeza ili osvježavajući sladoled tako su ovog vikenda brojnim posjetiteljima izmamili osmijeh na lice i podsjetili ih kako.

“Od srca hvala City Centeru one i svim posjetiteljima koji su se prošlog vikenda uključili u akciju. Deset tisuća eura je zaista veliki iznos koji će nam pomoći da ove godine na more odvedemo 100-tinjak djece. Jako smo sretni, a najsretniji će biti naši mališani kada se krenu pakirati za more“, izjavio je Igor Loparić, predsjednik udruge Naš san njihov osmijeh.

Prošlog ljeta, zahvaljujući projektu More ljubavi, u morskim radostima uživalo je više od 135 djece. Uz pomoć akcije #IJaBihNaMore, taj broj će ove godine biti puno veći. Dječja mašta će uz pomoć City Centera one East i West te svih posjetitelja velikog srca, postati stvarnost i mališanima osigurati nezaboravnom ljetovanju na Jadranu.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije