Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dan donjeg grada

U kvartu se ponose kulturom i sportom

24.09.2014.
u 10:51

Četvrto izdanje proslave Dana Donjega grada vezali uz Dan očuvanja kulturne baštine Europe, zbog obilja kulturnih institucija

Svi koji su se zatekli jučer u Donjem gradu mogli su besplatno ući u Muzej za umjetnost i obrt, Arheološki i Etnografski muzej, u sklopu proslave Dana četvrti, održane četvrti put.

–Povela sam prijateljicu iz Portugala na razgledavanje grada i muzeja - rekla je Ines Depolo- Bego.

– Kada smo dogovarali koji datum odabrati za Dan četvrti, bilo je teško jer je većina važnih institucija ovdje, pa smo odabrali Dan očuvanja kulturne baštine Europe, koju ovdje imamo na svakom koraku – kaže Božica Uroić, vijećnica GČ Donji grad.

Glavne su aktivnosti ipak bile sportske – na igralištu u Kranjčevićevoj održani su turniri u odbojci, košarci i nogometu, s učenicima osam srednjih škola iz kvarta, a građani su sudjelovali i na mini maratonu.

Svoje Dane ima i Gornji grad, do 27. rujna su predstave, sportski turniri, tribine... na više lokacija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije