Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
modna fantazija

Svaka žena, koliko god godina imala, mora voditi računa o izgledu

modna fantazija (1)
Foto: Jakov Novak/VLM
1/4
30.10.2013.
u 11:00

Svake godine u listopadu organiziramo druženje korisnika zagrebačkih domova i svaki put odaberemo drugu temu. Ove godine odlučili smo se izraziti kroz modu, a nagradnu dodjeljujemo za najbolji šešir - rekla nam je ravnateljica doma Maksimir

Listopad je u Zagrebu mjesec modnih događanja. Nakon dva velika događaja, jučer se u domu za starije i nemoćne osobe Maksimir održao i treći. Modna fantazija u dijamantnim godinama , kako su u domu nazvali događaj, okupila je sedamnaest manekenki i dizajnerica iz zagrebačkih i hrvatskih domova koje su na pisti, uz pratnju partnera, pokazale što će se nositi ove sezone.

- Svake godine u listopadu organiziramo druženje korisnika zagrebačkih domova i svaki put odaberemo drugu temu, bio to izbor za kraljicu 70 plus ili najbolji rock \'n\' roll plesni par. Ove godine odlučili smo se izraziti kroz modu, a nagradnu dodjeljujemo za najbolji šešir - rekla nam je Jasminka Dlesk- Božić, ravnateljica doma. Žiri na kojeg je pao težak zadatak odabira najboljeg šešira sačinjavali su stilist Boris Banović, dizajnerica šešira Gordana Cahun i radijska voditeljica Sonja Šarunić.

Dijamantne djevojke, u prosjeku osamdeset godina mlade, svoje kreacije predstavile su žiriju hodom po pisti i valcerom, nakon čega se odabrao pobjednički šešir, onaj gospođe Neli Lugomer iz doma Mali Karatec s otoka Krka.

- Sve su kreacije odlične, ali prva je nagrada, zbog korištenja prirodnih materijala poput lovora, agave i kamelije, ipak pripala gospođi Lugomer. Moj favorit bio je šešir koji je osvojio drugu nagradu. Nisam si mogao pomoći, model me podsjetio na moju baku- priznaje subjektivnost Banović.

- Osjećam se bajno što sam pobijedila, ali moram priznati da su sve dame prekrasne i da su uložile trud u svoj izgled. Po meni je to hvalevrijedno. Mislim da svaka žena, koliko god godina imala, mora voditi računa o sebi i svom izgledu- rekla nam je pobjednica, gospođa Lugomer.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije