Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NELEGALNI OBJEKTI

Akcija počela jutros: Ruše bespravne kioske na Jarunu

rušenje Jarun
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/3
15.12.2014.
u 12:42

Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja posredstvom ugovorne tvrtke uklanja bespravno sagrađene objekte

Radnici koje je angažiralo Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja krenuli su i po Zagrebu rušiti ilegalne objekte.

Ugovorna tvrtka danas je tako na adresi Jarun 51 odradila posao uklanjanja bespravne gradnje – napuštene poslovne prizemnice, dimenzija 8,6 x 5,8 metara. Radnici su odvajali ploče i utovarivali građevinske elemente u kamion.

Riječ je zapravo o trima kioscima s limenom dogradnjom, ogradama i betonskim podlogama, koji su godinama izvan uporabe. Do vlasnika nismo mogli doći.

Komentara 10

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
13:54 15.12.2014.

Bravo ..pa sad neka netko kaže da u Hrvatskoj ne postoji Pravna država!!!Hihihihihihihi..ruše kiosk i to je senzacija ...a kad će gospoda malo zaviriti na pantovčak,tuškanac i ostale destinacije gdje žive kriminalci i sociopati koji su gradili i nadograđivali kako im je odgovaralo!bojim se nikad!!!!!!!

DU
Deleted user
18:31 15.12.2014.

Svaka čast, čudi me da ovu odlučnu borbu s kioscima nije popratila i dalekovidnica u prvim sekundama kao vijest dana... Država se oštro obračunala s još jednim narodnim neprijateljem koji je u kiosku otimao od poštene inteligencije i radnog naroda razbacanog po državnoj upravi i ministarstvima..

Avatar dr. Evil
dr. Evil
13:35 15.12.2014.

To je stari kiosk od "Dione"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije