Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
film

Restarurani klasici u kinu Tuškanac

odobrenje za prikazivanje filma
Foto: Jakov Novak
27.10.2014.
u 18:20

Sljedećih pet dana posjetitelji će moći besplatno gledati četrnaest hrvatskih filmskih klasika u novom, obnovljenom ruhu

U povodu proslave 35 godina postojanja Hrvatskog filmskog arhiva i u sklopu svjetskog dana audiovizualne baštine koji se danas obilježava, u kinu Tuškanac će se do petka prikazivati restaurirane verzije četrnaest ponajboljih hrvatskih igranih i animiranih filmova poput Plavi 9, Sokol ga nije volio i Svoga tela gospodar, uz uvodna predavanja i projekcije američkih klasičnih komedija Charlieja Chaplina te Stanlija i Olija na osam-milimetarskom filmu.

Glavni program će svakog dana započeti u 19 sati, dok će se 28. i 30 listopada u maloj dvorani prikazivati komedije s početkom u 18 sati i 30 minuta. Sve su projekcije besplatne za posjetitelje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije