Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bez odmora u Vukovarskoj

Radnici poručili stanarima - "Pitajte gazdu zakaj radimo do 2 sata ujutro"

20.08.2014.
u 11:11

Od jutra pa do kasnih noćnih sati traju radovi, a trebali bi završiti 25. kolovoza do 5 sati, piše na stranicama Grada

U Ulici grada Vukovara, na križanju s Miramarskom cestom, traje postavljanja novih tramvajskih tračnica. Obilazni pravci u smjeru sjever-istok/jug su Miramarska – Vukovarska – polukružno na raskrižju Vukovarska/Plitvička – Vukovarska i dalje na istok i jug. U smjeru zapad-sjever obilazak je Vukovarska – polukružno na raskrižju Vukovarska/HBZ – Vukovarska – Miramarska.

Iako nisu protiv obnove tračnica, stanare smeta što bučni radovi traju svaki dan od ranog jutra do 2 sata iza ponoći. –Radovi će trajati još 5 dana, ako gazda na nebu dozvoli i ne bude kiše. A to što se radi do ranog jutra, morate pitati gazdu preko puta - govore radnici, pokazujući prema Gradskom poglavarstvu.

Naime, ondje su prilazi Zagrebačkom holdingu i sjedištu gradske uprave, gdje je i ured gradonačelnika Milana Bandića. I dok se neki radovi po gradu, kao u Bakačevoj, protežu i više od godinu dana, za ove u Vukovarskoj kao da vrijedi ona - nema odmora dok traje obnova. U ovom slučaju za stanare.

Radovi bi trebali završiti 25. 8. do 5 sati, a dotad u noćima umjesto tramvaja linije 33 vozit će autobusi.

Komentara 5

DO
domicic
12:19 20.08.2014.

A da se radovi odvijaju po danu bi se ti isti vjerojatno bunili koliko dugo traju i zbog gužvi koje bi nastale..

LI
liliZG
12:43 20.08.2014.

u većini velikih gradova europe, na takvim zahvatima rade noću da se izbjegnu dnevne gužve kao i vrućine, ...

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
13:50 20.08.2014.

Ma njima sve smeta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije