Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prava Šapa

Poznati kalendarom promiču udomljavanje napuštenih mačaka

prava šapa kalendar
Foto: Promo
1/5
10.12.2014.
u 10:04

Skupina volontera Prava šapa predstavila je kalendar za 2015. kojim uz pomoć poznatih žele promovirati udomljavanje napuštenih i sterilizaciju uličnih mačaka.

Prava šapa, skupina volontera koja brine o napuštenim gradskim mačkama, predstavila je jučer svoj kalendar za 2015. godinu. Na dvanaest fotografija društvo macama koje traže topli dom pravili su volonteri udruge ali i neka poznatija lica preobražena u mačke poput Saše Lozara, Nataše Janjić, Ivane Kindl, Giuliana Đanića, Antonije Blaće...

-Ljubitelj sam životinja, kao mala sam doma dovlačila sve što sam stigla. Nedavno sam udomila psa tako da sam se rado odazvala na snimanje kalendara. Mislila sam da će biti smiješno zamaskirati se u mačku, ali su fotografije ispale super.- priznaje Antonija.

Kalendar se može naručiti preko društvenih mreža udruge uz donaciju od pedeset kuna, a sav novac ide za brigu o spašenim te sterilizaciju uličnih mačaka. Fotografije tematski obrađuju situacije u kojima se nalaze napuštene mačke.

-Udruga nema prostore već se volonteri o spašenim mačkama privremeno brinu kod sebe. Glavni cilj kalendara je promoviranje privremenog udomiteljstva mačaka dok im se traži stalan dom, ali i teže udomivih mačaka poput crnih ili s oštećenim vidom.-objasnila je Mia Lakatoš iz Prave šape.
Kalendar će se moći nabaviti i na dobrotvornom koncertu u KSET-u ovaj petak.

Komentara 1

Avatar ankabutorac
ankabutorac
19:02 10.12.2014.

Svaka vam cast...bas ste zlatni....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije