Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manifestacija

Održan 5. dm Green city project

dm Green City Project
Foto: Jakov Novak
1/6
19.04.2014.
u 13:30

U sklopu Green city projekta dm je otvorio natječaj za obiteljska poljoprivredna poduzeća

U povodu Dana planete zemlje, koji se obilježava 22. travnja, lanac dućana dm organizirao je danas na trgu Petra Preradovića manifestaciju Green city project gdje su, uz zabavni program, razni proizvođači predstavili svoje ekološke proizvode i projekte.

-Ovo je peta uzastopna godina da organiziramo dm Green city project. Ove nam je godine bila želja spojiti tradicionalno, rustikalno s modernim, no glavna snaga i cilj projekta, uz dizanje ekološke svijesti, leži u pružanju marketinške podrške obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima od strane dm-a - izjavio je poznati rapper Marko Lasić, direktor projekta.

Naime u sklopu Green city projekta dm je otvorio natječaj za obiteljska poljoprivredna poduzeća u kojem će pobjednicima natječaja biti omogućeno plasiranje njihovih proizvoda na police tog trgovačkog lanca. Manifestaciju koja će trajati danas do 14 sati i 30 minuta, otvorio je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, a podržao ju je i predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović.

>> Citroën i DM Green City Project obilježili Dan planeta Zemlje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije