Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dulje bez tople vode

Muke na Knežiji: 'Moram biti čist i uredan za posao, a voda je hladna do boli'

Knežija stanari
Foto: Jakov Novak
1/5
19.08.2014.
u 18:09

Stanari su znali da će zbog rekonstrukcije vrelovoda i toplinske mreže ostati bez tople vode, no nisu znali i nadali se da će to potrajati sve do 16.9.

Tri starije gospođe sjedile su na klupi ispred svoje zgrade na Knežiji, kako to inače znaju raditi, te gledale svoj inače mirni kvart u rasulu.

HEP je prošli tjedan počeo s radovima na rekonstrukciji toplinske mreže, što je većinu stanovnika Knežije, planirano, ostavilo bez tople vode na dva tjedna. Kako se sada čini, radovi će ipak potrajati duže, sve do 16. rujna.

Foto: Jakov Novak

-Problem je ako ćemo biti bez tople vode toliko dugo, ali bolje da poprave što se popraviti treba, nego da kasnije imamo problema - govori nam Ruža, jedna od tri gospođe iz Knežije 7. S njom se slaže i susjed Bebo Cerić.

-Bauštelac sam pa znam kako to ide. Bolje polako i sigurno nego brzo i loše, a do tada se snalazimo - govori nam Cerić. Dok su stariji stanovnici Knežije prihvatili situaciju, mlađi i aktivniji u produljenju rokova vide problem.

Foto: Jakov Novak

-Moram biti uredan za posao, čist, a voda je hladna do boli. Ovo što su raskopali sumnjam da će popraviti u roku i to me smeta - priznaje nam Goran Krajnović iz Ulice braće Cvijića. Stanovnici tih dvaju ulica toplu bi vodu trebali dobiti 25. kolovoza, dok bi stanari ulice Rudolfa Bičanića bez nje trebali biti do 1. rujna.

>>Stanovnici nekoliko ulica na Knežiji bez tople vode i do 16. rujna

Komentara 9

Avatar fidelio
fidelio
19:38 19.08.2014.

A ribica mala... hladna mu je vodica... mimoza jedna.

SU
SUBARU
11:33 20.08.2014.

Treba zvati BATMANA da to PODELA.

MR
mrXXXXX
10:24 20.08.2014.

curica mamina.. u vojsku na 10-12 mjeseci ko nekad pa kad se vrati više mu nikad ne bu trebala topla voda :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije