Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Doček

Mališanima u Zagrebu nova godina stigla točno u podne

Doček Nove za mališane
Foto: Nina Djurdjevic/PIXSELL
1/12
31.12.2014.
u 15:29

Književni časopis za djecu Radost pripremio je danas mališanima na Trgu bana Jelačića raniji doček nove godine koji će ozbiljno konkurirati onom pravom, "za odrasle".

Nova je godina za mališane u Zagrebu ove godine došla ranije. Časopis za djecu Radost i Večernji list organizirali su na Trgu bana Jelačića doček za one kojima je ona prava ipak malo iza vremena za spavanje. Program koji je počeo u 11 sati vodio je Kristijan Ugrina, a mladu su publiku za doček zagrijavali Zagrebački mališani. 

– Poželjeli smo našoj publici za šezdeset i peti rođendan časopisa Radost priuštiti lijepu uspomenu na godinu iza nas i mislimo da smo pogodili s ovim dočekom. Unatoč niskim temperaturama, okupio se velik broj roditelja i djece koja će se sigurno toplim domovima vratiti veseliji – objašnjava Melita Redžić Savičić, urednica časopisa Radost.

Ususret podnevu i velikom odbrojavanju mališane su zabavljali i Luka Vidović svojim magičnim trikovima i plesači iz skupine Escape, dok su se u publici mališani družili s Medom štedom i Benzinkom, plišanim maskotama sponzora događaja. 

– Super mi je ovo, kći će i dalje pokušati ostati budna do ponoći, ali kao i prijašnjih godina, vjerojatno joj neće uspjeti. Zato smo si sada otplesale valcer dok je muž u kupnji namirnica za ručak – priznaje Nella, mama sedmogodišnje Nike. 

Odbrojavanju ususret zvuku Gričkog topa pridružio se i Djed Božićnjak kojeg je Luka  Vidović "teleportirao" sa Sjevernog pola, a zabavu do kasnih podnevnih sati u "novoj godini" mališanima je osigurao pjevač Bojan Jambrošić. 

>> U Fužinama u podne ispratili staru i dočekali Novu godinu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije