Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opasno križanje

Kamionom zapeo za žice i zaustavio tramvaje

Zastoj tramvaja
Foto: Jakov Novak
1/2
01.10.2014.
u 18:48

Vozač kamiona je prilikom skretanja iz Držićeve u Branimirovu prema Glavnom kolodvoru gornjim djelom vozila zahvatio vodove i oštetio ih

Teretni kamion oštetio je danas žice gornjeg voda ZET-a na križanju Držićeve i  Branimirove ulice, čime je promet tramvajima na toj trasi na neko vrijeme bio obustavljen i preusmjeren.

Vozač kamiona je prilikom skretanja iz Držićeve u Branimirovu prema Glavnom kolodvoru gornjim djelom vozila zahvatio vodove i oštetio ih. Nezgoda se dogodila u jedan sat popodne, a sanacija je trajala do petnaest sati i trideset minuta.

Linije 6, 7 i 8 preusmjerene su do Kvaternikovog trga, Savskog mosta i Zapadnog kolodvora, a linija 2 vozila je Vukovarskom ulicom.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
00:43 02.10.2014.

Prvo je skretao iz Draškovićeve u Branimirovu pa u tekstu iz Držićeve u Branimirovu.... Novinar daj se dogovori sam sa sobom ili bolje upoznaj Zagreb. Hvala.

Avatar commentator
commentator
08:37 02.10.2014.

Zar u ovo doba gađeta gdje ljudiimaju fotokamere implantirane čak u glavu, ne možete staviti prafu fotogarafiju događaja (sa kamionom uhvačenom u paučini žica) nego stalno neke zamjenske fotografije iz redakcije?

LI
liliZG
13:23 02.10.2014.

obično zrokaju savsku, ovo se stvarno rijetko događa na tom potezu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije