Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepotrebna ironija

Kalinić: Nismo sigurni je li požar zapalio Bernardić ili Milanović

Požar CIOS
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/3
15.04.2014.
u 12:02

Zagrebački pročelnik za upravljanje u hitnim situacijama na požarištu C.I.O.S.-a na Jankomiru istaknuo da se i dalje istražuje uzrok nastanka požara te dodao da bi tvrtka sutra trebala nastaviti s radom na reciklaži. Kalinić se "našalio" rekavši da ne zna je li za požar kriv Davor Bernardić. On mu je uzvratio kako mu se "čini da Kalinićev ured nema pojma što radi"

Pročelnik zagrebačkoga gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić opovrgnuo je neke napise da su iz C.I.O.S.-a vatrogasce jučer nakon izbijanja požara u pogonu za reciklažu otpada zvali kasno, ocijenivši to dezinformacijama. "To su učinili unutar 10-ak minuta", napomenuo je pročelnik Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i kazao da danas vatrogasci i dalje zalijevaju velike gomile otpada, koje i čiste.

– Hoće li požar biti potpuno ugašen danas, sutra, za dva dana, nije važno, ali tvrtka sutra počinje normalno s radom – kazao je Kalinić. Iz C.I.O.S.-a su također objavili kako očekuju normalizaciju poslovanja s reciklažom.

Kalinić je pred novinarima bio i ironičan.
– Mi nismo sigurni je li to zapalio Bernardić ili Zoran Milanović, ali to će daljnja istraga pokazati, ustanovit će se zašto je došlo do vatre. Jedino što se zna jest da je vatra počela gorjeti ondje gdje su bili plastični odbojnici i branici automobila, a vjetar ih je nabacio na hrpu prešanih automobila. To se ugasilo na zadovoljavajući način – zaključio je Pavle Kalinić.

Prozvani Bernardić nije mu ostao dužan: "Zaista neprimjerena izjava. Moram priznati, sad sam još više zabrinut za građane ovoga grada jer mi se čini da u Uredu za upravljanje u hitnim situacijama nemaju pojma što rade."

>>Vatrogasci i dalje gase požar. C.I.O.S.: Očekujemo normalizaciju poslovanja

Komentara 6

CH
chemica
13:41 15.04.2014.

Nepotrebna ironija nepotrebnog šefa jednog nepotrebnog Bandićevog ureda. Jednog u podugačkom nizu. Namijenjenog za uhljebljivanje podobnih, više nego i jedan drugi.

SU
SUBARU
12:59 15.04.2014.

Ma je li to BATMANOV stručnjak?

DU
Deleted user
12:23 15.04.2014.

Zbog danih izjava kako nije važno kad će se požar, koji proizvodi čestice opasne za zdravlje, ugasiti kao i izrugivanje Brenardiću i Milanoviću, Kalinića odmah treba smijeniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije