Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
razumiju korisnike

ERGO osiguranje potpuno se prilagođava potrebama klijenata

ERGO osiguranje
Foto: VL
1/3
17.04.2014.
u 14:06

Osiguravajuća kuća ERGO predstavila nove usluge za hrvatsko tržište, poput obveznog automobilskog i kasko osiguranja, osigurana imovine... U Hrvatskoj su od 2008., počeli kao Viktorija osiguranje, a planiraju značajan rast na ovdašnjem tržištu

U hotelu Esplanade predstavljen je plan aktivnosti za Hrvatsku, osiguravajuće kuće ERGO. ERGO grupa jedna je od najvećih osigurateljskih kuća u Njemačkoj i Europi, a posluje u više od 30 država diljem svijeta.

U Hrvatskoj su od 2008. godine kao Viktorija osiguranje, a s planovima za veće ulaganje na ovdašnje tržište odlučili su se predstaviti kao ERGO grupa.

Poslovne planove i nacionalnu marketinšku kampanju predstavili su Thomas Schöllkopf, član uprave ERGO International AG-a zadužen za srednju i istočnu Europu, Elisabeth Stadler, predsjednica Uprave ERGO Austria International AG-a i Žarko Fatović, predsjednik Uprave ERGO osiguranja u Hrvatskoj.

Foto: VLm

-Naš trenutačni udio na hrvatskom tržištu ne zadovoljava naše ambicije i zato želimo značajan rast. Daljnji razvoj našeg poslovanja u Hrvatskoj dobar je primjer kako kontinuirano pratimo i koristimo mogućnosti rasta na različitim istočnoeuropskim tržištima - izjavio je Schöllkopf.

Osim životnog osiguranja koje nudi od 2008. godine, ERGO je predstavio nove proizvode koje će ponuditi Hrvatskoj, poput obveznog automobilskog i kasko osiguranja, osiguranja od nezgode i osiguranja imovine.

-Kao što naš slogan "Osigurati znači razumjeti" govori, naši su proizvodi potpuno prilagođeni individualnim potrebama klijenata koji jedino u ERGO osiguranju zaista mogu pojedinačnim odabirom pokrića svoju policu osiguranja kreirati prema vlastitim potrebama i mogućnostima - izjavio je Fatović.

ERGO grupa u Hrvatskoj je dosad otvorila četiri regionalna centra, te i dalje misle širiti svoje poslovanje na našem tržištu.

>>Bitka za vozače: Bonusi i do 74 posto, popusti do 82 posto...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije