Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Cvjetnom trgu

Žena na kauču pobudila zanimanje prolaznika u centru Zagreba

kauč na Cvjetnom
Foto: Facebook
1/41
28.03.2015.
u 18:20

Svatko tko se fotkao na kauču i objavio fotografiju na društvenim mrežama uz hashtag #DiVLiving ušao je u nagradnu igru u kojoj može osvojiti večeru za dvoje u restoranu Waves.

Građane koji su se jutros zatekli u centru Zagreba iznenadio je kauč nasred Cvjetnog trga u koji su se neki od prolaznika udobno smjestili i to s časopisom u rukama. Radilo se o promociji novog magazina o umijeću življenja - D&V Living.

Svatko tko se fotkao na kauču i objavio fotografiju na društvenim mrežama uz hashtag #DiVLiving ušao je u nagradnu igru u kojoj može osvojiti večeru za dvoje u restoranu Waves.

U novom mjesečniku donosimo vam senzacionalne inspiracije za dekoriranje uskrsnog stola, vodimo vas u spektakularnu kuću na Krku i jedan urbani samački stan u Zagrebu.

Istražili smo i trendove u uređenju interijera, a posebno izdvajamo veliki vodič kroz kupnju i uređenje kuhinja.

Saznat ćete koji su to najnoviji trendovi i što točno savjetuju stručnjaci pri kupnji ili renoviranju jedne od najvažnijih prostorija u vašem domu.

Foto: Tomislav Miletić PIXSELL

(Foto: Tomislav Miletić/ PIXSELL)

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Demon_Cleaner
Demon_Cleaner
19:34 28.03.2015.

glupo

DU
Deleted user
10:49 29.03.2015.

ima kaj normalnije i pametnije

DU
Deleted user
11:29 29.03.2015.

Prelijepo, predivno i prekrasno (3P). Nakon što sam pročitao tu poticajnu vijest, puno se lakše nosim s vlastitim životnim nedaćama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije