Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Krik za pravdu'

Deveteročlana obitelj Cvjetković čeka deložaciju, podršku im pružili prosvjednici

deložacija
Foto: Jakov Novak
1/11
16.03.2015.
u 14:54

Cvjetkovići su u probleme zapali devedesetih kada je oca prevario poslovni partner nakon čega mu je blokirana imovina te je uslijedio stečaj

Deveteročlana obitelj Tomislava Cvjetkovića danas do ponoći treba biti deložirana iz obiteljskog doma u Mogilskoj 5 na Bukovcu. 

Pred njegovom kućom okupilo se 200-tinjak ljudi kojima se neprestano pridružuju novi prosvjednici. Obitelj Cvjetković je, naime, organizirala prosvjedni skup pod nazivom "Krik za pravdu" u nadi da će spriječiti treći pokušaj deložacije.

 - Ovim prosvjedom ukazujemo na pravnu nesigurnost hrvatskih građana i sumanute zakone - poručila je Marija Cvjetković.

Cvjetkovići su u probleme zapali devedesetih kada je oca prevario poslovni partner nakon čega mu je blokirana imovina te je uslijedio stečaj. Partner je osuđen na pravomoćnu zatvorsku kaznu, a banka je “sjela” i na polovicu kuće u vlasništvu majke koja nije bila predmet hipoteke. Ona je tužila banku i dobila dvije presude u svoju korist – na Općinskom i na Županijskom sudu.

>> Odgođena deložacija obitelji Cvjetković

Komentara 14

OB
ObrenM
14:15 16.03.2015.

Kako se ovako brzo ne ovrsuju Merzelice,Vidosevici i ostali mnogobrojni "ugledni"vec samo sirotinja.

BA
bajo2
14:14 16.03.2015.

pa neka otkupe kucu kao i koradeova familija za sitno,ili oni ne mogu nisu podobni!

BA
balic
14:07 16.03.2015.

Ajd ispravite taj video kad ste ga vec stavili..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije