Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izgubio živce

Bandić napao novinarku: Ja određujem na koja ću pitanja odgovoriti

milan bandić
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/8
25.08.2014.
u 16:29

Ja sam Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, nisam ničiji proizvod, pogotovo ne vaše televizije! - derao se gradonačelnik na novinarku

Ručak na Bundeku bila je tek jedna od nekoliko postaja jednodnevnog izleta u Zagrebu djeci iz Gunje i Rajeva sela, trenutno na petodnevnom izletu u Velikoj Gorici, tijekom kojeg su imali priliku upoznati se s gradonačelnikom Milanom Bandićem.

Djeca su ga srdačno dočekala iako je kasnio pedeset minuta i s djecom razmijenio dvije rečenice prije negoli je krenuo za zaseban stol. Novinarka jedne komercijalne televizije prišla mu je s namjerom da ga zamoli za izjavu o problemu divljih odlagališta otpada u Zagrebu, na što je gradonačelnik izgubio živce.

- Što vi mislite da me možete promijeniti? Pa mene vi svi ne možete promijeniti, je l' razumijete što govorim? Ja sam Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, nisam ničiji proizvod, pogotovo ne vaše televizije! - derao se gradonačelnik na novinarku.

- Ja kad procijenim, upamtite za sva vremena, ja kada procijenim ću odgovoriti, kad je meni ćeif i volja. Kad mi nije, neću! Možete li ovako premijeru doći? Ne možete jer ima tjelohranitelje. Meni ne trebaju tjelohranitelji- nastavio je Bandić.

Kada mu je novinarka napomenula da je u pitanju interes građana, gradonačelnik joj je odgovorio ad hominem, komentirajući njeno držanje i napomenuo da za sva pitanja postoji služba za informiranje pa će on odlučiti na koja će odgovoriti.

>>Bandić napao projektanta: 'Koji je idiot ovo napravio?'

>>Kada Bandić mulja o raštiki, što li tek radi 
s onim što ne vidimo

>>Bandić se hvalio da sam 'dela', ali vrt mu uređuje Zrinjevac

Komentara 133

SW
swic
16:53 25.08.2014.

To Bandicu ! Nesmiju nsta postavljat vladi .

DU
Deleted user
16:36 25.08.2014.

Bandic je u pravu. Neka pita Milanovica zasto je zainteresiran za nekavu magistralu kroz BiH, sa kojom ce Dubrovnik biti povezan odvojkom iz Trebinja. Mislim da je tu veci interes gradjana nogo ilegalna odlagalista smeca u ZgB-u.

DI
dinamojavolim1
17:10 25.08.2014.

jednu je istinu reko...jedini hrvatski politicar koji netreba tjelohranitelje gdje god dode docekaju ga ko kralja sad se vi zapitajte zasto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije