Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak na cestu

4 servisera bicikala savjetuju što učiniti prije prve vožnje

biciklisti
Marko Lukunić/PIXSELL
27.04.2015.
u 15:00

Biciklisti ponovno osvajaju zagrebačke ulice i ceste, a kako bicikl pripremiti za novu sezonu govore serviseri

Biciklista je sve više na gradskim ulicama, a oni koji još nisu, čekaju povoljan trenutak kad će ponovno, nakon zimskoga mirovanja, upregnuti svoje dvokotačno prometalo i aktivirati se vožnjom po Zagrebu, spremni nositi se, osim sa zadovoljstvom, i sa svim rizicima koje ona donosi.

A da povratak za upravljač bude podnošljiviji i vožnja tečnija, konzultirali smo neke od zagrebačkih servisera bicikala, koji objašnjavaju što je nužno popraviti prije prvoga kruga i čega se pridržavati kako bi sezona bicikliranja bilo što bezbrižnija. Ovo su neki od njihovih savjeta.

>>Manjak staza u gradu opasnost je za bicikliste, evo rješenja za smanjenje nesreća

Komentara 2

Avatar Azriel
Azriel
17:59 27.04.2015.

okeeeeey, a gdje su savjeti????

Avatar Azriel
Azriel
18:23 27.04.2015.

Aha, android aplikacija vam fenomenalno radi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije