Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme za rastanak

Legenda nasljeđuje Wengera? 'Bila bi mi velika čast voditi Arsenal!'

Arsene Wenger
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/8
28.03.2017.
u 09:07

- Svi znaju da je Arsenal klub mog srca, ali mi je teško govoriti o tome. Jako cijenim Wengera i ne bi bilo u redu prema njemu govoriti nešto više o svemu

Arsene Wenger u Arsenal je stigao davne 1996. godine i na klupi topnika ostvario je neke odlične rezultate. Međutim, u posljednje vrijeme sve više navijača priželjkuje njegov odlazak s klupe jer su u zadnje vrijeme rezultati sve lošiji, a svaka jača momčad pošteno razbije Arsenal.

U posljednjih 12 godina Wenger je osvojio četiri trofeja (po dva naslova FA kupa i Community Shielda), a ove sezone momčad ne izgleda dobro. Navijače posebno boli poraz od Bayerna 2:10 u dvije utakmice pa je u zadnje vrijeme sve više prosvjeda protiv trenera.

Stoga i priče o njegovu nasljedniku nisu neka novost, o tome se već naveliko piše, a posljednji u nizu kandidata jest legendarni Thierry Henry. On je trenutačno pomoćnik Robertu Martinezu u reprezentaciji Belgije, volio bi sigurno sjesti na klupu Arsenala, ali nije siguran je li spreman za to.

- Nije na meni da govorim o tome, iako bi mi bila velika čast. Ipak, neke stvari treba poštovati. Svi znaju da je Arsenal klub mog srca, ali mi je teško govoriti o tome. Jako cijenim Wengera i ne bi bilo u redu prema njemu govoriti nešto više o svemu, rekao je Henry pa dodao:

- Ne ovisi sve o meni, ali ako se stvari tako poslože, ja sam spreman učiti. U ovom trenutku nitko ne može znati hoću li biti novi trener Arsenala.

>>Talijani i Englezi tvrde: Brozović postaje uvjerljivo najskuplji hrvatski nogometaš!

Komentara 1

Avatar southman
southman
10:18 28.03.2017.

Ma kakav Henry, iz pouzdanih izvora znam da je Čačić budući menadžer Arsenala !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije