Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tjedni horoskop

Lavovi će dobiti rijetku priliku, a ribe će imati nemirne snove

sretan par
Foto: Thinkstock
15.12.2014.
u 09:43

Najsretniji znakovi ovaj tjedan: Bik, Strijelac, Jarac

OVAN

LJUBAV: Svako malo dolazit ćete u iskušenje da se posvađate, da prigovarate ili da kritizirate drugu stranu. Moguće je i obratno, da drugi kritiziraju vas. Tek uz više humora i samokontrole stvari mogu krenuti na bolje. Potrudite se.

KARIJERA: Dosta poslova dolazi svom kraju. Pripremate se za inventuru ili za zatvaranje poslovnih faza. Bit će i onih koji će silom prilika otići na godišnji odmor. Neki treći će raditi od kuće i u tome će nalaziti više smisla nego u radu u poduzeću.

ZDRAVLJE&SAVJET: Nađite svaki dan pet minuta mira samo za sebe.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4

BIK

LJUBAV: Ovih dana pratit će vas lijepe ljubavne prilike. Iskoristite to da uživate ili da nekom izrazite ljubav. Neki će povremeno osjećati nedostatak atrakcija, pa će rado smišljati događaje koji nemaju relano uporište. Ako vam je dosadno, pomozite nekom.

KARIJERA: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i suradnja s ljudima iz struke ili sa strancima. Bit će i onih koji će zbog posla malo putovati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Čuvajte svoju energiju.

OCJENA: LJ 5, K 5, Z 4

BLIZANAC

LJUBAV: Neki bi mogli prolaziti iskušenje tajne erotske ljubavne veze ili svoju naklonost prema nekom skrivati jer tako određuju pravila ponašanja. U svakom slučaju, nije baš tipično za vas. Moralne dvojbe pratit će ovakvo stanje po cijele dane.

KARIJERA: Surađivat ćete se svima oko sebe i to vrlo učinkovito. Mnoge će oči biti uprte u vas i od vas će se očekivati. Neki će povući poteze koji će imati utjecaja na sve s kojim rade Učinit će to i više nego uspješno. Prolazite određene transformacije.

ZDRAVLJE&SAVJET: Humorom pobijedite brige.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

RAK

LJUBAV: Uglavnom ćete više razmišljati o ljubavi, nego što ćete ljubiti. Neki će opet osjećati iskušenje tajne ljubavne veze. Bit će drugih koji će vas pozivati u svoje društvo, ali nećete biti sigurni koji im je motiv. Ne morate uvijek sve znati unaprijed.

KARIJERA: Prepreke koje vi vidite objektivno su manje nego što vam se čine. Nadilazit ćete ih svojom maštom i sposobnosšću prilagodbe. Pokazat ćete svoju kreativnu crtu. To što će uz sve to ići i određeni napori, očekivano je.

ZDRAVLJE&SAVJET: Imate dovoljno snage za sve što trebate.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 5

LAV

LJUBAV: U u vašim osobnim odnosima vladat će ležernost. Mnogi parovi uživat će bez pritiska da se nekamo mora izaći ili nešto nekom dokazati. Bit će i onih koji će biti skloniji povlačenju i skrivanju emocija, a tu su i male provokacije.

KARIJERA: Mnogi će biti iznenađeni značajem posla koji je pred njima. Možda će se i uplašiti. Ipak, neka znaju da su svemu postavljenom sasvim dorasli. Ova prilika dobiva se rijetko i bilo bi prava šteta propustiti je. Nemojte previše analizirati. Radite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Prošetajte na suncu.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

DJEVICA

LJUBAV: Većinu idućih dana vi ćete biti sretni i zadovoljni. Nekima će se činiti kao da imaju krila. S voljenom osobom bit će spremni dijeliti ama baš sve. Male brige bit će zanemarive. Oni koji su još sami neka izlaze što češće mogu.

KARIJERA: Dobro ćete kormilariti sa zahtjevnijim i značajnijim temama. Neki će biti promaknuti ili će pred njih biti postavljeni veći zadaci. U financijskom smislu trebali biste ostvariti dobre rezultate. Neki će trošiti više od planiranog.

ZDRAVLJE&SAVJET: Moguća je nesanica ili tjeskoba. Zanemarite to.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

VAGA

LJUBAV: Malo je vjerojatno da ćete doseći ono čemu težite u ljubavi, ali se barem nemojte  boriti s nečim što nema smisla. Razlučite tko je tko, ali ne reagirajte pod svaku cijenu. Tek kasnije imat ćete razloga da jasno pokažete što osjećate.

KARIJERA: Pregled proteklog razdoblja u vama budi nadu u druge, ali ne budi vaše vlastito samopouzdanje. Ipak, ovih ćete dana imati prilike više pokazati i dokazati svoje radne sposobnosti. Zato ne oklijevajte, nego zasučite rukave i radite.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite na vama drag sport.

ŠKORPION

LJUBAV: Ovih dana neće doći do značajnijeg pomaka u vašim privatnim odnosima. Imat ćete doduše dovoljno motivacije, a posebno za komunikaciju, pa će mnogi riječima nadoknađivati ono što im možda u emotivinom smislu nedostaje. U tome će i uspjeti.

KARIJERA: Uspjeh će biti nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primijetit ćete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. Izvana sjaj, iznutra praznina. Oni zreliji među vama bit će tužni, ali i potaknuti da posao organiziraju bolje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Definirajte svoje kriterije.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

STRIJELAC

LJUBAV: Neki će poći na kraći put ili izlet s voljenom osobom, a isti bi im mogao ostati u nezaboravnom sjećanju po lijepom. Drugi će dočekati rođake koji će ih povezati s osobom za koju će se iskreno zainteresirati. Svi će biti među ljudima i s osmijehom.

KARIJERA: Najradije biste se povukli u svoj radni kutak i radili nešto iz po svom. Neki će ove utjecaje iskoristiti za nove dugoročne planove, pa će osmisliti kako unaprijediti ono što rade. Bit će tu vrlo zanimljivih ideja, ali ništa više od toga.

ZDRAVLJE&SAVJET: Idite ranije na spavanje.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

JARAC

LJUBAV: Vaši privatni odnosi razvijat će se dobro. Male sumnje bit će prolaznog karaktera, pa im nemojte pridavati značaj. Objektivno, vrata nečijeg srca vama su otvorena. Ne pravite sami sebi zatvoren put, nego idite tamo gdje osjećate da pripadate.

KARIJERA: Ako nešto treba mijenjati, mijenjajte. Učinite to na način koji je miran i postepen. Ako vas budu kritizirali, ne odgovarajte ne to, nego samo radite dalje. Važno je da imate jasan plan i da ga dosljedno slijedite. Uspjeh je pred vratima.

ZDRAVLJE&SAVJET: Budite malo kooperativniji.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

VODENJAK

LJUBAV: Vjerojatno ćete se osjećati tupo i nezainteresirano za neka značajnija ljubavna poduzimanja. Posljedica je to vaše zaokupljenosti svim drugim osim privatnog života. Pazite da se voljena osoba ne osjeća zapostavljeno. Cvijeće uvijek prolazi.

KARIJERA: Sve ćete se više zanimati za financije ili nove sustave koji bi mogli poboljšati prihode u onom što radite. Izgradit ćete nove planove u tom smislu. Borit ćete se za podršku drugih da ih provedete u djelo ili da ih barem pokrenete.

ZDRAVLJE&SAVJET: Vježbajte jogu svaki dan.

OCJENA: LJ 4, K 5, Z 4

RIBE

LJUBAV: Kad ste se istrenirali da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste iznenađeni novom situacijom, ali prilagodit ćete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osjećate da biste morali.

KARIJERA: Umjetnici pred publikom, sportaši, kao i oni koji rade s mladima dobit će lijepu priliku u svom radu. Neki će se zbog toga zaletjeti i početi graditi kule u zraku. Mogućnost je tu, ali treba biti realan. Ostanite na zemlji, jer slava je prolazna.

ZDRAVLJE&SAVJET: Bit će nemirnih snova.

OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4

>>Bolna leđa, alergije, glavobolja? Alternativna medicina ima lijek za svaki horoskopski znak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije