Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kupi 2 pakiranja Pringlesa i osvoji Hoverboard, PS4 ili karte za Outlook

Pringles
Foto: PR FOTO
PR
Autor
PR članak
20.07.2016.
u 08:00

Ne čekajte, nego otpringlajte na www.pringwin.hr.

Pringles definitivno nisu samo za grickanje, nego i za supercool nagrađivanje. Ovog ljeta donose vam nagradnu igru od koje će vam se nasmiješiti brk.

Sudjelovati se može kupnjom bilo koja dva pakiranja Pringlesa od 165g te slanjem SMS-a sadržaja: PRINGWIN, broj računa, ime i prezime, adresa i mjesto stanovanja na broj 60221 (2,40 kn/SMS, s PDV-om). Svi poslani SMS-ovi ulaze u nagradno izvlačenje za pringenijalne nagrade: 10x Hoverboard, 10x PS4 ili 10x karte za Outlook festival koji se održava u Pulskoj Areni, jednoj od najljepših svjetskih pozornica na otvorenom, a i ove godine predstavlja niz vrhunskih domaćih i regionalnih bendova, producenata i DJ-a.

Nagradna igra traje od 15. 7. do 25. 8. 2016.

Ne čekajte, nego otpringlajte na www.pringwin.hr gdje ćete pronaći sve informacije o nagradnoj igri, a čekanje nagradnog izvlačenja skratite jačanjem grickajuće forme za Hoverboard ili bildanjem prstića za PS4… jer, znate već, nisu samo za grickanje, nego i za nevjerojatno cooliranje!



 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?