Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obrada Gunsa

Zvijezde s YouTubea Šulić i Hauser objavili novi video

parfem05
Foto: pixsell
1/2
08.06.2011.
u 15:07

Ovih su dana završili snimanje svog prvog albuma, a prva nova skladba puštena s njega je hit grupe Guns and Rosses " Welcome to the Jungle"

Proslavila ih je prva obrada koju su objavili na YouTubeu, a nakon nje slijedili su ugovor sa Sonyjem, dogovor za koncert na Dubrovačkim ljetnim igrama i Koncert za Japan koji su dečki odsvirali s Maksimom Mrvicom u KD Lisinski. Oni su, naravno, Luka Šulić i Stjepan Hauser.

Ovih su dana završili snimanje svog prvog albuma, a prva nova skladba puštena s njega je obrada velikog hita grupe Guns and Rosses "Welcome to the Jungle".

Upravo su objavili i video za ovu pjesmu snimljen u Puli. Realizirala ga je Medvid produkcija pod vodstvom redatelja Kristijana Burlovića. Snimatelji su bili Kristijan i Igor Burlović te  Boris Plastic, a montažer Ivan Štifanić.

Ključne riječi

Komentara 15

RE
retrovizor
17:42 08.06.2011.

Svaka čast dečki,neka vidi mladež kako se napornim učenjem može postići vrhunski rezultat,naravno vama je pomogla i vaša nadarenost. SUPER,ČESTITAM I NASTAVITE SE PENJATI PREMA TRONU,ali ne zaboravite biti prizemljeni!!!

MO
ModoBoss
17:58 08.06.2011.

Kapa dolje dečki...

JO
jojojo
12:21 09.06.2011.

goooooo CROAT-ive:)))))))))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije