Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bravo!!!
Povratak na članak

Zrinka Cvitešić osvojila prestižnu kazališnu nagradu Olivier!

Naša glumica osvojila je najprestižniju britansku kazališnu nagradu 'Laurence Olivier Award' u kategoriji najbolje glumice u mjuziklu!

Komentari 14

Avatar possibilis
possibilis
09:20 14.04.2014.

3 komentara za najprestižniju britansku nagradu. Molim gledati to u svjetlu EPHovih duplerica sa golemim fontovima: "10 mitova zasto Hrvatska nema kulturu", u svjetlu 1000 neobjavljenih Zajčevih kompozicija i u svjetlu poplave vijesti (i "kulture") iz "regiona". Treba nam vise vijesti iz "regiona" da znamo sto se slusa u Sokolu. Kakav London!

VL
MI
miso
07:42 14.04.2014.

Čestitam! Svaka čast Zrinki Cvitešić.

VL
BE
berija
10:28 14.04.2014.

Gospodjici čestitke na osvojenoj nagradi. Nije gospodjica Cvitešić dobila nikakvo svjetsko priznanje, ništa do jednu britansku nagradu za glumu. Večernji se nažalost nije udostojao donijeti cjelovitiju izjavu o tome kako su ovom nagradom Britanci promijenili hrvatsku povijest. Koja arogancija, koji podanički habitus, koje ulizivanje... Nisko, a svisoka.

VL
JO
johnxxx
07:56 14.04.2014.

Sljedeći put molim izaći gola po nagradu, da i to već jednom riješimo. Ovo s prozirnom haljinom je već ofucano.

VL
DU
Deleted user
07:51 14.04.2014.

Da ne bi bilo zabune i da bi ta vijest iz bijela svijeta bila rasvijetljena i s druge strane, valja reći i to da je u domaćoj javnosti ta Cvitešićka poznatija po tome što je prije nekoliko mjeseci znogirala onoga glazbenog tupana Rupčić Hrvoja koji je zbog nje svojedobno bio ostavio ženu i dvoje djece. Kad joj je isti dosadio, jednostavno ga je odbacila kao staru krpu. Kako li je to samo moderno i napredno!

VL
Avatar MENSA
MENSA
11:33 14.04.2014.

Čestitke (zaista lijepoj) Zrinki na ovako prestižnoj nagradi! Ona je zaista odlična i glumica i pjevačica i plesačica. Bog zaista nije škrtario na talentima kada je Zrinka bila u pitanju i sva sreća da je otišla u inozemstvo jer bi bi ovdje u Hrvatskoj vjerojatno samo "tavorila" , uz gomile zavidnika koji svemu prigovaraju, a da sami nisu sposobni napraviti baš.....ništa Bravo Zrinka! Bravo!

VL
Avatar think pink
think pink
13:54 14.04.2014.

bravo zrinka... sve čestitke... i želje da toga bude još...

VL
MB
Marlon Brando
10:26 14.04.2014.

Bravo Zrinka,čestitke na ovoj lijepoj nagradi.Lijepa i talentirana žena.Nije mi jasno zašto dajete negativne komentare kada je ovo jedna od vrlo pozitivnih vijesti u današnje teško i nesigurno vrijeme.

VL
OX
oxymoron
09:27 14.04.2014.

Zena osvojila velikim radom, trudom i talentom prestiznu svjetsku nagradu, a ovdje ne moze bez pljuvanja. Eto to je hrvatska stvarnost.

VL
DJ
djimna
10:11 14.04.2014.

Čestitam Zrinka drago mi je oko srca kad pročitam ovakvu vijest jedino mi je žao što ne mogu pogledati taj mjuzikl.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.