Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Umjetnička večer

Žmegač i Krpan uz klavir o Beethovenu i Goetheu

Viktor Žmegač i Vladimir Krpan
arhiva VL
18.01.2012.
u 11:44

Razgovorom o Beethovenu i Goetheu ciklus će sutra, u četvrtak, otvoriti germanist Viktor Žmegač i pijanist Vladimir Krpan, uz izvedbu Beethovenove Sonate op. 57 te Goetheovih tekstova koje će čitati Dubravko Sidor

U prostorijama Društva hrvatskih književnika sutra, u četvrtak 19. siječnja, u 20 sati, održat će se prva u nizu umjetničkih večeri u organizaciji DHK, Muzičke akademije i Akademije dramskih umjetnosti. Riječ je o tribinama koje su zamišljene kao interdisciplinarni susresti književnosti i dramske umjetnosti s glazbom.

Razgovorom o Beethovenu i Goetheu ciklus će otvoriti germanist Viktor Žmegač i pijanist Vladimir Krpan, uz izvedbu Beethovenove Sonate op. 57 te Goetheovih tekstova koje će čitati Dubravko Sidor.

Najavljene su i sljedeće umjetničke večeri na kojima će se 23. veljače svojim literarnim i glazbenim opusom predstaviti skladatelj Dubravko Detoni, a 3. ožujka pijanist i romanopisac Dalibor Cikojević. U nastavku večeri slijedi druženje s umjetnicima i predavačima u opuštenoj salonskoj atmosferi DHK.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije