Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fašnička zabava

Žive slike za "Tko pjeva zlo ne misli"

žive slike
arhiv Muzeja grada Zagreba
04.02.2013.
u 13:18

Uz već dobro znane povijesne likove kao što su Marija Jurić Zagorka, ban Jelačić, kralj Bela IV. i kraljica Marija, Ljudevit Gaj, Milka Trnina... očekuju se i likovi iz slavnog Golikova filma

Četrnaestu godinu Muzej grada Zagreba organizira sada već legendarne Žive slike. Ove je godine cijeli projekt nazvan prema kultnom zagrebačkom filmu \"Tko pjeva zlo ne misli\". Tako posjetitelje, uz već dobro znane povijesne likove kao što su Marija Jurić Zagorka, ban Jelačić, kralj Bela IV. i kraljica Marija, Ljudevit Gaj, Milka Trnina... očekuju i likovi iz ovog filma. Pridružite se zabavi u Muzeju grada Zagreba u subotu i nedjelju, 9. i 10. veljače, od 11 do 14 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije