Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VBZ

"Žena s ružičastom vrpcom" napunila Novinarski dom

promocija žene s ružičastom vrpcom
marko prpić/pixsell
11.10.2012.
u 12:06

U prepunom Novinarskom domu u Zagrebu predstavljena je knjiga Vesne Andrijević Matovac "Žena s ružičastom vrpcom". Riječ je o knjizi u kojoj su objavljene kolumne koje je autorica pisala za CMJ o svojoj borbi protiv raka dojke.

U prepunom Novinarskom domu u Zagrebu predstavljena je knjiga kolumni Vesne Andrijević Matovac "Žena s ružičastom vrpcom". Knjigu je objavio VBZ, a riječ je o kolumnama koje je docentica zagrebačkog Ekonomskog fakulteta objavljivala u Croatian Medical Journalu. O knjizi su govorile Almenka Balenović, predsjednica udruge Sve za nju čija je prva predsjednica bila Vesna Andrijević Matovac, ali i Marijana Braš, Diana Delić Brkljačić i urednica knjige Koraljka Penavin. U glazbenom dijelu programa sudjelovao je Mladen Kosovec koji je otpjevao dvije sevdalinke.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije