Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarkaški Mozart
Povratak na članak

Zagrebačka filharmonija održala koncert za Dražena Petrovića

Koncert "In memoriam Dražen Petrović" posvećen pedesetoj godišnjici rođenja košarkaške legende, organizirala je Zagrebačka filharmonija čijem su se orkestru u izvedbi Mozartove Misse brevis u B-duru pridružile solistice Antonija Dunjko, Iva Krušić i Sonja Runje te pedeset djevojčica i djevojaka zbora Zvjezdice.

Komentari 3

DU
Deleted user
22:30 25.10.2014.

Lijepo, ali možda bi Filharmonija ovime mogla započeti ciklus sječanja i na hrvatske velikane iz drugih područja.

VL
Avatar think pink
think pink
19:17 26.10.2014.

daj dosta već jednom s tim petrovićem... dosadili ste i bogu i ljudima.

VL
M6
miro 62
20:44 26.10.2014.

Think pink za tebe bi bilo da se ne javljaš ,jer si primitivac do boli.Dražen Petrović je genije, a cijela obitelj s pravom održava sječanja na najboljeg košarkaša kojeg smo imali i koji će to još vrlo dugo biti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.