Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kazališna premijera

Vrhunsko pjevanje u predstavi "Nostalgia" na Opatovini

predstava nostalgia
robert ravnić
01.04.2012.
u 20:08

Studentsko kazalište Ivan Goran Kovačić praizvelo je predstavu "Nostalgia" u svojim prostorijama na Opatovini. Predstavu je režirala Renata Carola Gatica.

Maestralno pjevanje južnoameričkih balada, obilje sjetne atmosfere, brutalno iživljavanje na lutkama kao simbolima neodrađene prošlosti, sve to karakterizira najnoviju premijeru Studentskog kazališta Ivan Goran Kovačić “Nostalgia”. Tekst je djelo grupe, a režija argentinske umjetnice sa boravištem u Zagrebu Renate Carole Gatice. Plod je pomalo almodovarski kazališni uradak kojem je mračna, tmurna, čak i zlokobna dvorana na Opatovini 11 idealno mjesto za uprizorenje ljudskih ograničenosti i temeljnog mazohizma. Pohvale idu i glumcima-pjevačima Zrinki Antičević, Lei Đido, Deanu Krivačiću, Marku Movreu, Tanji Radović i Dinku Vujeviću, te gitaristu Velimiru Kačurovu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije