Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
eurovizija
Povratak na članak

Violinistica Katarina Kutnar ide u Beč

Najbolji je bio nastup Katarine Kutnar koja je odsvirala virtuozni ulomak Camillea Saint-Saënsa

Komentari 4

M3
Miške 3
08:25 23.02.2012.

A porod Severine? To je vijest, a ne da jedna mlada, talentirana, uporna šesnaestogodišnja violinistica ide na natječaj u Beč. Vijest da li se Severina ujutro posrala. To se zove istraživačko novinarstvo.

VL
CH
chemica
16:37 23.02.2012.

Malo sam gledao i bilo je hebeno DOSADNO. Da, davno je bilo kada smo uživali u klasičnoj glazbi. Kamo sreće da nam se vrati naša dosadna i civilizirana Hrvatska.

VL
TS
Treći Svjetski Rat
16:46 23.02.2012.

Svaka čast! Ljudima se čini da mi nemamo baš puno takvih ljudi ali to nije istina. Pažnja se pridodaje onima koji to nisu nikako zaslužili i većinom se piše o njihovom celulitu, vanbračnoj djeci, fukodromu sa tajnicama i ostale pizdarije. Da se više piše i promovira takve istinske talente kao što je ona i mi bismo o sebi imali pozitivnije mišljenje. A ne mora netko biti fan ozbiljne glazbe da bi nekome priznao talent!

VL
KA
Karla
21:17 23.02.2012.

Emisija je bila jako zanimljiva! Kamo sreće da svaki tjedan ide nešto slično na televiziji. Meni je osobno mladi Tvrtko Galić bio bolji ali ukusi su različiti. Nek joj je sa srećom!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.