Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Los Lobos

Velik bend Los Lobos taknuo je mnoge živote

los lobos
Pixell
14.05.2010.
u 14:10

Možda Los Lobos nije toliko važan bend u povijesti glazbe, ali prekjučer su u zagrebačkom Boogaloou pokazali da su doista velik bend koji je taknuo mnoga odrastanja.

Možda “Los Lobos” nije toliko važan bend u povijesti glazbe, ali prekjučer su u zagrebačkom Boogaloou pokazali da su doista velik bend koji je taknuo mnoga odrastanja.

Od uvodne “Will The Wolf Survive?” do završne “La Bambe” i bisa “Quantanamera” publika je mogla uživati u vrhunskim instrumentalistima (konačno pohvale i za dobar razglas u klubu) koji s lakoćom idu od rocka i bluesa do tex-mexa i countryja. Nedostatak akustičnih instrumenata nadomjestila je suradnja s domaćim, savršeno uklopljenim Los Caballerosima.

Ključne riječi

Komentara 1

TE
tecumseh
17:40 15.05.2010.

razglas možda i valja ali toncu treba zabranit rad!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije