Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slijede autogrami

VBZ objavio novu knjigu Mirjane Krizmanić "A što sad?"

knjiga mirjane krizmanić
arhiv
06.03.2012.
u 12:04

Psihološki priručnik najprodavanije domaće autorice Mirjane Krizmanić "A što sad" u nakladi VBZ-a izlazi 8. ožujka, na Dan žena. Autorica će knjigu potpisivati u VBZ-ovoj knjižari u centru Kaptol u 11 sati.

Najprodavanijoj autorici psihološke literature Mirjani Krizmanić 8. ožujka izlazi nova knjiga. Riječ je o svojevrsnom psihološkom priručniku "A što sad?" koji je profesorici psihologije objavio zagrebački VBZ.

Autorica će knjigu potpisivati u četvrtak 8. ožujka od 11 do 12 sati u VBZ-ovoj knjižari u zagrebačkom centru Kaptol. Knjige prof. Krizmanić proteklih su godina u Hrvatskoj prodane u više od 100.000 primjeraka.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Vuglec
Vuglec
13:50 06.03.2012.

To je ona poznata mrziteljica muškaraca. Dragi muškarci kupite knjigu od ove gospođe kako bi ona i dalje vas mogla proglašavati univerzalnim nasilnicima.

EN
EndemskaVrsta
14:38 06.03.2012.

Već sam jednom napisao ovdje da je rabota takvih \'spasitelja\' i \'iskupitelja\' podmukla prijevara, jer ljude ojađene materijalnim i drugim teškoćama uvjerava kako su sami za njih krivi, pa da će ih se riješiti \'popravljanjem samih sebe\'. Licemjerno i nečasno - jer je sva ta \'self help\' nadri-literatura jedino napunila džepove autorima i njihovim izdavačima! Sramotno - ali i prirodno u zemlji iščezle uzajamnosti, ljudi (nažalost, posebice mladih) vrijednosno dezorijentiranih i izvrgnutih predatorskom tržištu koje uništava obitelj, susjedstvo, svaku zajednicu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije