Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spektakl u zagrebu
Povratak na članak

Vatreni koncert 2Cellos u Areni: Ovo nam je bio najveći izazov

Da mi je netko prije godinu dana rekao da ćemo mi s dva violončela napuniti Arenu nasmijao bih mu se u lice, rekao je Luka Šulić

Komentari 10

DU
Deleted user
08:05 13.06.2012.

to je teška provincija zvana zagreb, da nisu toliko uspjeli vani, ne bi mogli ni priviriti nigdje u zg na koncert a sada im se svi klanjaju.

VL
MA
malicki
08:34 13.06.2012.

premda je kombinacija prostora, izvođača, i set liste bila neobična, razloga za brigu nije bilo. koncert je bio fantastčan, i znatno kvalitetniji od nekih svjetskih, daleko razvikanijih i skupih produkcija. svaka čast momcima što su ostali tako normalni, a tako su fantastični.

VL
SA
samograd
13:03 13.06.2012.

glavi grad hrvatske države Zagreb nije provincija .to je svjetski grad otvoren ,urban.npr beograd je provincija je veći od zagreba i ima više stanovnika a u duhu je kao otomansko carstvo sliči na grad a to nije.hrvatska ima glazbenika svjetske kvalitet od klasičara ,pop i pop -rock je u hrvata prva klasa ,kulturom će zagreb i hrvatska pokoriti europu ako bog da i nogometom

VL
IS
isolamia
13:05 13.06.2012.

bilo je van svake pameti. oduševljena sam. ježila sam se od glave do pete. i dio s filharmonijom i obrade! super su pristupačni i normalni. imala sam priliku bit prisutna tokom davanja intervjua. sve u svemu..vrhunski glazbenici i vrhunski koncert. ;)

VL
Avatar maskmaker
maskmaker
15:44 13.06.2012.

Ma svaka čast dečkima to definitivno...Ali u nedostatku dobrih novih pjesama, tu mislim na muziku isključivo ne na neke drmeše...ovakve obrade daju neku novu dimenziju, iako nisu prvi koji to rade, nego imaju šou i obrađaju sve hitove...strane, tu su pogodili dio publike...kojima ovako nešto nedostaje...

VL
DU
Deleted user
16:00 13.06.2012.

Gospon Pofuk, koliko god ja cijenio Casha (a cijenim ga neizrecivo vise od ova dva tipa), on nije napisao pjesmu Hurt - radi se o obradi pjesme koju je napisao Trent Reznor (Nine Inch Nails). A ova dva decka, meni je to promasen eksperiment, svaka aktivnost proizvodi nekakvu energiju, pozitivnu ili negativnu - ovo ne proizvodi nista, svakako su pozitivniji primjer nego kad Tony Cetinski napuni Arenu ali otprilike je sve to tu negdje sto se kvalitete tice.

VL
MA
Maniac
10:20 14.06.2012.

Dosadno dosadno dosadno ! Ovo mi slici na obradu "Smoke On the Water" na frulici, osim toga cujes jednu pjesmu, sve su druge iste ! Decki ostavite se rock and rolla, nista vi o tome ne znate i ne razumijete !

VL
MA
Maniac
10:24 14.06.2012.

+ - 13.06.2012. u 13:05h isolamia je napisao/la: bilo je van svake pameti. oduševljena sam. ježila sam se od glave do pete. i dio s filharmonijom i obrade! super su pristupačni i normalni. imala sam priliku bit prisutna tokom davanjaa intervjua. sve u svemu..vrhunski glazbenici i vrhunski koncert. ;) Ma lijepo napisi dečkići mi se sviđaju ( i Elton Johnu isto), a obrada rock pjesama za dva cela je ziva pljuga ! I meni se nekad svidjala Sabrina, ali sam odmah priznao da je to zbog sisa a ne zbog dobre muzike ! A i Michael Jackson je poznata pedofilcina , bio je i na sudu zbog male djecice !

VL
MA
Maniac
10:36 14.06.2012.

Samo vi lupajte minuse, znam da istina najvise boli ! Ali istina ostaje istina, ovo je muzika za umisljene idiote kiji ne razumiju rokenrol ali bi htjeli biti moderni !

VL
DU
Deleted user
11:29 14.06.2012.

Opa, tolerantnih li obozavatelja lose muzike :-) Gospodo i dame, izrazio sam svoje misljenje, dopustite da se netko ne slaze s vama. Ne sumnjam da ste s jednakim zarom pohrlili na Rozgu ili Misu Kovaca, a samo zato jer ste negdje procitali koliko je to sad u modi. Meni je iskreno drago da decki pune dvorane, barem je manje cudaka na cestama koji sad otkrivaju toplu vodu - jos samo da gospodin Pofuk izadje iz delirija u koji je upao tijekom nastupa dva ljubimca Eltona Johna pa da nauci provjeravati tko pise pjesme. No ne cudi me da je pogrijesio, od onog falsnog mahanja isfriziranih glavica (a energije ni za lijek), tesko se covjek moze koncentrirati na to tko je napisao pjesme koje sad netko drugi izvodi u neatraktivnom i dosadnom aranzmanu. Molim barem 50 minusa ovaj put, nemojte me razocarati .-)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.