Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CD + DVD

Uskoro izlazi specijalno izdanje "Pandorine kutije" Dine Dvornika

dino dvornik, pandorina kutija
arhiva VL
05.05.2010.
u 16:02

Posljednji album velikog umjetnika za ovu je prigodu bogatiji za tri nova hita: Shalpa (Daj mi još tog funka), Splitska noć i 'Ko sam onda ja.

Ljubiteljima dobre glazbe sljedeći tjedan stiže prava poslastica. Naime, 12. svibnja Dancing Bear objavljuje specijalno izdanje "Pandorine kutije“ Dina Dvornika, koje sadrži CD i DVD.

Posljednji album velikog umjetnika za ovu je prigodu bogatiji za tri nova hita: Shalpa (Daj mi još tog funka), Splitska noć i 'Ko sam onda ja. To su pjesme koje nisu bile na vrijeme ("ispeglane“) završene pa iako je bilo planirano nisu uvrštene na već objavljeno izdanje.

DVD donosi šest videospotova (uključujući i fantastičan animirani videospot Shlapa – Dino ft. TBF) i fotogaleriju kralja funka – Dine Dvornika

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije