Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samoborska jesen

U Samoboru nagrađeni Ivan Šverko i Aleksandra Šuklar

a. šuklar i i. šverko u samoboru
arhiv
29.09.2011.
u 13:01

Harmonikaš Ivan Šverko i udaraljkašica Aleksandra Šuklar laureati su Osmog natjecanja Ferdo Livadić održanog u Samoboru. Šverko je dobio nagradu za ukupni nastup, a A. Šuklar za najbolju izvedbu skladbe hrvatskog autora.

Harmonikaš Ivan Šverko i udaraljkašica Aleksandra Šuklar laureati su 8. natjecanja mladih glazbenih umjetnika Ferdo Livadić, koje je održano tijekom 36. izdanja Samoborske glazbene jeseni. Ivanu Šverku pripala je nagrada za ukupni nastup pa mu je uručena statua Kišobran Mirte Čakanić i ček u iznosu 15.000 kuna Hypo Alpe Adria banke. On će na sljedećem festivalu imati samostalni koncert i to praizvedbu nove skladbe za solo instrument i komorni orkestar skladatelja Mladena Tarbuka te koncert s Cantusom. Aleksandri Šuklar pripala je nagrada Grada Samobora za najbolje izvedenu skladbu hrvatskog autora pa joj je, uz statuu Kišobran, uručen ček u iznosu 10.000 kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije