Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT

U prodaji posljednjih 2500 karata za koncert Metallice 16. svibnja

metallica
Pixsell
03.05.2010.
u 17:12

Blagajna će, u slučaju da koja ulaznica ostane u prodaji, raditi na Hipodromu u subotu i nedjelju, 15 . i 16. svibnja od 9 do 20 sati.

Metallica je pred vratima Hipodroma. Za manje od dva tjedna Zagreb će konačno ugostiti legende heavy metala na njihovoj turneji "World Magnetic". Iako je nakon prve najave koncerta kapacitet bio predviđen za 20.000 posjetitelja, zbog velike zainteresiranost fanova prostor je proširen na 30.000, a u prodaji je ostalo još 2500 ulaznica. Riječ je isključivo o ulaznicama za stajanje i to po cijeni od 300 kuna.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Ticketpro. Blagajna će, u slučaju da koja ulaznica ostane u prodaji, raditi na Hipodromu u subotu i nedjelju, 15 . i 16. svibnja od 9 do 20 sati, a bit će smještena na ulazu u Hipodrom iz smjera Bundeka.

Koncert će se održati 16. svibnja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije