Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dan grada

U petak se otvara zložba instalacija "U krilu majke Kastva"

Yasna Skorup Krneta
arhiva VL
30.05.2010.
u 11:13

Na otvorenju izložbe posjetitelji će moći pogledati projekcija kratkoga filma o nastanku kućica-objekata, te performance „Mistična šetnja“.

U organizaciji „Kastafskog kulturnog leta“ u petak, 4. lipnja (21 sat) u Galeriji crkvice Sv.Trojice u Kastvu, uz obilježavanje Dana Grada Kastva, otvara izložbeni projekt/ambijentalna instalacija Yasne Skorup Krneta nazvan „U krilu majke Kastva“.

Slogan umjetnice koja je realzirala ovaj projektglasio je „Prošlost susreće budućnost“, a na izložbi, koaj ostale otvorena do 24. lipnja, biti će autorski interpretirane, u formi objekata/elemenata, nekoliko starih kastavskih kućica. One će unutar prostora Galerije crkvice sv. Trojice, biti (pre)složene i instalirane invencijom autorice u drugoj dimenziji, drugom prostoru i drugom vremenu kao jedan mističan i irealan grad.

Na samom otvorenju će se moći pogledati projekcija kratkoga filma o nastanku kućica-objekata, a uz otvorenje bit će na Trgu Lokvina ispred Galerije izveden performance „Mistična šetnja“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije