Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncerti

U petak počinje bogati program Zagrebačkih ljetnih večeri

natacha atlas
arhiva VL
30.06.2010.
u 16:52

Zagrebačke ljetne večeri predstavljaju mnoge sjajne domaće i svjetske goste glazbenike, a organizatori su posebno ponosni na nastupe Mayte Caparros, Natache Atlas i Natali Dizdar.

Tradicionalni zagrebački ljetni festival, nekadašnje Večeri na Griču, u toplim srpanjskim večerima i ove godine donosi pregršt umjetničkih događaja. Počinje u petak, 2. srpnja (svi programi počinju u 21 sat), a održavat će se  u atriju Galerije Klovićevi dvori kao i na Sceni Gradec. Zagrebačke ljetne večeri predstavljaju mnoge sjajne domaće i svjetske goste glazbenike, a organizatori su posebno ponosni na nastupe Mayte Caparros, Natache Atlas (na slici)  i Natali Dizdar. Zanimljiv i bogat program, uz već uobičajene koncerte klasične glazbe, nudi i tradicijsku glazbu, džez, blues i world music. U okviru Ljeta održavaju se i 1. festival operete i mjuzikla, ovaj put s dvije produkcije mađarskih kazališnih i operetnih kuća, kao i 44. međunarodna smotra folklora.

Na prvom koncertu u petak, u atriju Klovićevih dvora nastupa komorni ansambl I solisti Veneti, gosti iz Italije, a na programu su im djela  Vivaldija, Pergolesija,  Rossinija,  Puccinija i Verdija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije