Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Redatelj Dario Harjaček prvi puta na scenu postavlja "U registraturi"
Povratak na članak

U Kičmanovićevu kompleksu je dijagnoza našeg doba, naš provincijski pogled prema velikom svijetu

Illustrissimus nije nemoćni starac, već karizmatik. On je Berlusconi, ili mnogi slični likovi s naših prostora kod kojih novac čini moć. Stoga ljubavni trokut ovdje postaje lagano perverzan, donosi rafiniranu erotiku, objašnjava redatelj koji je tu ulogu dodjelio Svenu Medvešeku, uz Ivanu Roščić koja tumači lik Laure i Igora Kovača koji je Ivica Kičmanović ”

Komentari 2

AT
Atanazije
11:05 26.11.2015.

Zvuči obećavajuće, sviđa mi se drugačija vizura u odnosu prema romanu, ne ona plošna na koju smo navikli. Da se konačno netko pozabavi hrvatskom književnošću, hrvatskim kazalištem, bez politikantstva i regijunašenja... Sretno!

VL
KU
kunigunda
18:28 26.11.2015.

Da li je to opet neki frljić koji želi hrvatima prodavati kulturu za očekivati je da će laura biti gola po mogućnosti golcijata i da će iscipelariti jadnog ivicu i sve muške likove oko sebe jer to je tako građanskirađanski i moderno naravno glavna uloga je za glumicu porijeklom iz srbije ivica može biti i hrvat a u nekoj roli mogla bi se pojaviti i hrvatska trobojnica jer ti kojekakvi koji dolaze prodavati pamet u naša kazališta obožavaju blud nad trobojnicom jer to je kreativno izražavanje njihovih najnižih nagona u umjetničkom smislu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.