Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predstave

U Dječjem kazalištu Dubrava u petak tri besplatne predstave

predstava
Kazalište Dubrava
28.04.2010.
u 09:12

Dan otvorenih vrata dramskog studija Dječjeg kazališta Dubrava održat će se u petak, a bit će izvedene tri predstave iz prošlogodišnje produkcije.

U petak, 30.travnja održat će se Dan otvorenih vrata dramskog studija Dječjeg kazališta Dubrava. U sklopu Dana otvorenih vrata neke od grupa dramskog studija Dječjeg kazališta Dubrava izvest će tri predstave prošlogodišnje produkcije.

U 18 sati moći ćete pogledati predstavu "Trinaest malih plavih omotnica" Maureen Johnson, u 19. 30 sati izvest će se predstava "Horaciji i Kurijaciji" po istoimenom djelu Bertolta Brechta. No no to nije sve, večernji sati rezervirani su za predstavu ''Mi ovdje njegujemo dobre odnose'' Bruna Margetića, ovogodišnju pobjednicu Susreta kazališnih amatera. Ulaz je na sve predstave slobodan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije