Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prerušeni policajci
Povratak na članak

Turska policija našla Picassovu sliku ukradenu u New Yorku

Policajci su se predstavili kao potencijalni kupci prodavačima koji su pokušavali prodati sliku Pabla Picassa "Žena koja se češlja"

Komentari 5

Avatar @promatrač
@promatrač
21:06 30.01.2016.

A bogareti strašne frizure.

VL
KO
Komacero
10:25 31.01.2016.

Kad strucnjaci pocnu kritizirat genijalca Picassa i Hrvaticu Doru Meer.Kad svi zele nacrtat nesto sto izgleda ko slika iz foto aparata onda govorimo o kopiji koje se razlikuju samo u bojama nijasama kad kod foto aparata ovisi o kvaliteti objektiva.Tako je Picasso crto sa 5 godina bit i genijalnost covjek raspozna tek onda kad se pozabave psihom i porazgovara sa umjetnikom.Da su doticni kupili sliku za 7 mil sigurno bi je mogli prodat za 127 mil.Meni kad dodu i pitaju me za cjenu mojih slika poludim znam da takvi mogu platit ali nemogu svatit vrijednost zato im necu prodat

VL
KO
Komacero
10:31 31.01.2016.

Zenska ljepota je apstrakna,neko voli vece neko manje cicke itd a ovu sliku nacrtat bas tak kak nacrtan moze samo genijalac.Normalni mozak si tako nesto nemoze mi zamislit tek kad je vidi pocne je pljuvat i to je bit slika u tebi budi reakciju dali pozitivnu ili negativnu manje vazno

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
00:22 31.01.2016.

Bolje da je nisu ni nasli. Mislim da se on zezao kad je to slikao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.