Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačka predstava u sezoni Teatra Verdi
Povratak na članak

Trst je opet naš! Ovaj put osvojio ga je Balet zagrebačkog HNK

Sadašnjem vodstvu HNK iza scene je među prvima čestitala novoimenovana intendantica Dubravka Vrgoč

Komentari 2

NE
Neba
11:41 25.04.2014.

Arogancija gde. Vrgoc jednostavno nema kraja. Niti je dogovarala gostovanje, niti ima ikakve veze s time. Dolazi na mjesto intendantice (i to ce se jos vidjeti, jer nista nije konacno) tek 1. rujna, a do tada nema ona sta svojatati "svoje kazaliste". I kazaliste gda. Vrgoc nije VASE. Kazaliste je od svih umjetnika koji ga stvaraju, a najmanje od uprave, pogotove ne VASE. Smirite se i vi i vas pobočnik Šipus koji ne znam kako se može ujutro pogledati u ogledalo nakon ove sramote koju je podržao.

VL
CR
crniohhelo
18:26 24.04.2014.

Lijepo je cuti da HNK sa baletom korake radi u smijeru, iako je ovoga puta samo Trst, a u buducnosti nada je da i drugi Evropski svijetski gradovi dodju u kontakt sa nasim Hrvatskim baletom, kao sto je to bilo u prijasnjim godinama, sto se je promijenilo u Hrvatskoj kulturi, godine gdje sam ja isto jedan dio toga prijasnjega velikoga Hrvatskoga balnetnoga kazalista bijo sa imenima kao Irena Pasaric, Vesna Butorac, Mladen Novak i drugi veliki plesaci i koreografi kao Milko Sparemblek, Wazlav Orlikovski, Sonja Kastel, sigurno vrijeme se je promijenilo, ali kultura ima danas isto mijesto kao i prije, Hrvatsko Narodno Kazaliste sa svojim umjetnicima prije i danas zavredjuje jedno pocasno mijesto u Hrvatskoj zemlji, i nesmije biti jedan politicki hik hak, jer kultura ostaje a politika sa svojim politicarima nestaje, od njih nista ne ostaje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.