Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izložba fotografija

Triptihu Jadranke Letinić godišnja nagrada HDLU-a Rijeka

Jadranka Letinić, Triptih
arhiva VL
01.06.2011.
u 10:46

Najbolji rad izabrao je žiri u sastavu: Anamarija Stibij Šajn, Mirjana Kos Nalis i Ervin Dubrović, a njegova autorica dobit će samostalnu izložbu tijekom 2012. godine

U Rijeci se upravo održava izložba Suvremena riječka fotografija HDLUR-a. Pogledati je možete u Izložbenom salonu Juraj Šporer u Opatiji, a na izložbi je i rad koji je osvojio godišnju nagradu HDLU-a Rijeka za fotografiju. Žiri u sastavu Anamarija Stibij Šajn, Mirjana Kos Nalis i Ervin Dubrović dodijelili su nagradu autorici Jadranki Letinić za rad Triptih iz kolekcije Atributi.

Autorica će kao nagradu dobiti samostalnu izložbu u organizaciji HDLU-a Rijeka tijekom 2012. godine. Izložba Suvremena riječka fotografija HDLUR-a može se pogledati  do 25. lipnja, a na izložbi sudjeluju: Barbara Argentin Štiglić, Dragutin Barac, Marijan Blažina, Luciano Bibulić, Bojan Bonifačić, Borislav Božić, Dunja Demartini, Ranko Dokmanović, Dragan Karlo Došen, Petar Fabijan, Egon Hreljanović, Igor Gržetić,Siniša Gulić, ,Zdravko Kopas, Željko Kranjčević, Branko Kukurin, Branko Lenić, Jadranka Letinić, Danica Mračević Jurišić, Aleksandra Saška Mutić, Dražen Šokčević, Aleksandar Tomulić, Ema Turina, Istog Žorž.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije