Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emocionalna ratišta

Tribina uz izložbu slikara Ferdinanda Kulmera

Mirjana Krizmanić
pixsell
11.02.2013.
u 11:02

Na tribini će sudjelovati: Mirjana Krizmanić, psihologinja, Barbara Kulmer, arhitektica. S gošćama će razgovarati Danijela Stanojević, novinarka HRT-a i suradnica Vox Feminae

Tribina Emocionalna ratišta vezana je uz istoimenu izložbu slikara Ferdinanda Kulmera.Održat će se u srijeda, 13.  velječe, u 19 sati, u KIC-u, Preradovićeva 5, Zagreb. To je posljednje popratno događanje u sklopu izložbe Ferdinanda Kulmera - \'\'Emocionalna ratišta\'\', a trbina se bavi i tematikom psihologije emocije, kao i tematikom emocije u umjetnosti i arhitekturi.

Cilj ove tribine nisu instant zaključci, već početak dijaloga o emocijama, danas već gotovo tabu teme, kao neophodnog sastojka kreativnog stvaralaštva.

Na tribini će sudjelovati: Mirjana Krizmanić, psihologinja,  Barbara Kulmer, arhitektica. S gošćama će razgovarati Danijela Stanojević, novinarka HRT-a i suradnica Vox Feminae.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije