Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
festival na jarunu

The Cranberriesi odgodili ljetnu turneju i ne dolaze na INmusic

The Cranberries
Arhiva Večernjeg lista
01.06.2012.
u 17:23

– Zbog osobnih razloga, koje ne bih željela iznositi u javnost, ispostavilo se da ovo nije pravo vrijeme za mene da ljeto provedemo na turneji – rekla je pjevačica grupe

The Cranberriesi su odgodili europski dio turneje u lipnju i srpnju tako da ipak neće nastupati na ovogodišnjem INmusic festivalu.

– Zbog osobnih razloga, koje ne bih željela iznositi u javnost, ispostavilo se da ovo nije pravo vrijeme za mene da ljeto provedemo na turneji. Ispričavam se svim obožavateljima i obećavam da će The Cranberriesi biti na razini zadatka na odgođenim nastupima – rekla je pjevačica benda Dolores O'Riordian.

Umjesto Cranberriesa organizatori najavljuju da imaju potvrđenog novog izvođača, no tko je to biti javnost će obavijestiti idućeg tjedna.

Ključne riječi

Komentara 1

SK
skinner
17:05 02.06.2012.

nije mi baš jasno ko radi taj festival, ali ljudi ne znaju svoj posel ove godine definitivno premalo pravih bendova na inmusicu čak i hrvatski dobri bendovi fale

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije